2014. augusztus 28., csütörtök

Budai Gesztenyés - esküvői dekoráció másképp

A hétvégén egy hangulatos kerthelyiséggel rendelkező étteremben, a Budai Gesztenyésben jártunk. A menyasszony a kerti hangulathoz illő, a megszokottól elérő esküvői dekoráció álmodott meg. A kerthelyiséget fényfüzérekkel, és színes papírlampionokkal díszítettük fel. A lampiondekoráció összességében nagyon feldobta a sötétzöld napellenzőt.

Budai Gesztenyés esküvői dekoráció, lampionok, asztaldíszítés
Budai gesztenyés esküvő

A vendégasztalokra szezonális virágokból készült vidám színes csokrok kerületek, gömb üvegvázába. Dália, zöld hortenzia, bordó rózsa és pompás lisianthusok voltak benne.

Esküvői asztaldísz színes virágkból, dáliával, gömb vázában 

A főasztaldísz sem hagyományos volt, a megszokott egy hosszú kompozíció helyett két kisebb leomló dekoráció díszítette a főasztalt, melyeket az ifjú pár elé helyeztünk el az asztalon.

Esküvői dekoráció, főasztaldísz a Budai Gesztenyésben
Budai Gesztenyés esküvői dekoráció

 A székre ezúttal nem került székszoknya, egy-egy fej virággal kiegészített szaténmasnival díszítettük.

  

A vendégek ültetőrendjét egy nagy fekete táblára helyeztük, mely az étterem saját táblája volt. A tábla is ünnepi virágdíszítést kapott, nagyon jól mutattak az élénk színek a fekete táblán.

Ültetésrend esküvő
Ültető tábla dekoráció
És végül szeretném bemutatni a menyasszonyi csokrot, mely a szezon kedvence lett :) Gyönyörű angol rózsa, szeder, halványlila rózsa, kevés hortenzia és bogyók díszítették. A kitűző természetesen teljes mértékben harmonizált vele. Különleges vintage hangulatú rózsacsokor rusztikus kiegészítőkkel!

Menyasszonyi csokor vintage stílusban szederrel, angol rózsával
Vintage esküvői csokor szederrel


Vintage jellegű esküvői kitűző

A menyasszonyi csokorral harmonizáló kiegészítők kerültek a vőlegény öltönyére, és a menyasszony frizurájába is. Az élővirágos hajdíszt ezúttal hajfésűre készítettem el.

Élővirágos hadísz

Az étterem munkatársai nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, reméljük máskor is lesz alkalmunk dekorálni a helyszínt!



Rendelés és árajánlatkérés:

E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84 
Weboldal: www.decoflor.hu