2014. február 27., csütörtök

Lila és ekrü menyasszonyi csokor


Anita és Balázs esküvői fotóit szeretném nektek bemutatni, a fotókat Gondos Gabriella készítette, akinek itt találhatjátok az oldalát: http://gondosphoto.blogspot.hu/p/magamrol.html

Az esküvői fotók gyönyörűek lettek, szinte magukért beszélnek. A hangulatkeltő fotósorozat után folytatom a virágokkal kicsit lentebb :)





Menyasszonyi csokor lila lisianthussal


A menyasszonyi csokor ekrü rózsából és levendula lila lisianthusból készült. A csokor további díszítései apró gyöngyök voltak, melyeket macifűre fűztem fel.

Vőlegény kitűző ekrü rózsából
A leendő férj sem maradt végül, a menyasszonyi csokor rózsájából kapott egy kitűzőt, kis lila kiegészítő virággal.

Virágkosár

A menyasszonyi csokorral harmonizáló színben készült szülőköszöntő virágkosár. Praktikus megoldás, hiszen  a virágokat nem kell külön vízbe rakni.

 Kála, flamingó csokor

Külön kívánságra készítettünk örömapa csokrot is, narancs színű kálából és zöld flamingó virágból. Az autódísz egyben később az esküvői főasztal dísze is volt. Úgynevezett autódísz és főasztaldísz egyben !
Fehér lisianthus, ekrü rózsa a fő virágai, szabálytalan legyező alakban az esküvői autó méltó dísze volt.

Fehér autódísz és főasztaldísz

A vendégasztalokra a virágdekoráció kocka alakú üvegvázába készültek virágdíszek. A virágdekoráció egyik fő szempontja, hogy a vendégasztalokat díszítse, de ne foglaljon túl sok helyet. Ezért ez az üvegtartós megoldás vagyon praktikus, mert nem zavarja a násznépet a társalgásban, mivel nem túl magas.

Asztaldísz kocka vázában


 És végül egy válogatás az esküvői virágdekorációból, teljes összhang színekben és formákban !
Levendula lila és ekrü virágdekoráció

E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu


Telefon: 06/30-498-44-84