2012. december 15., szombat

Karácsonyi dekoráció trend 2012

KÉSZ TERMÉKEIM A BAL OLDALI SÁVBAN TALÁLHATÓ WEBSHOPBAN VÁSÁROLHATÓK!
Az idei év trendje a fahéjas - gesztenyés barna - arany áranyalatok és a limezöld párosítása. Ez a megoldás megjelenhet az asztaldíszekben a fenyőfák dekorációjában, vagy akár a karácsonyi díszcsomagolásban is.

Több típusú asztaldísz és ajtódísz is készülhet ezekben a színekben. A bal felső sarokban lévő asztaldísz friss fenyőből készült, míg az alsó 60 cm hosszú asztaldísz tartós összetevőkből, mely több évig szép marad. A stílusban és színben hozzá illő kopogtató stílusos kiegészítője lehet otthonunknak, vagy akár az irodának.
 


Ez a karácsonyi asztaldísz teljesen tartós alapanyagokból készült, ezért akár előre megrendelhető céges ajándék, vagy irodák, recepciós pultok szezonális dekorációja lehet.
Karácsonyi asztaldísz üveg tálban
Ez a nagy méretű ajtódísz (70 cm átmérőjű) kifejezetten nagyobb ajtókra, vagy nagyobb terekben mutat jól. Üde zöld színével kellemes, de visszafogott dekorációja lehet a helyiségnek. A hozzá való asztaldíszből akár minden könyöklőre kerülhet egy-egy. Szintén tartós, több évig szép marad.
Karácsonyi koszorú 60 cm

Karácsonyi asztaldísz pisztácia zöld és csoki barna
Adventi koszorúból is készülhet tartós kivitel. Bár kissé többe kerül, mint a hagyományos fenyős társaik, de csupán a gyertyát kell rajta cserélni évről évre. Akár más-más színű gyertyára is cserélhetjük, pl. csokoládébarna, arany, krém, fehér: így nem unjuk meg.
Zöld gyertyás adventi koszorú







A fenti díszek megrendelhetők az alábbi elérhetőségeken:
 E-mail: decoflor@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84 
WEBOLDAL: www.decoflor.hu