Menyasszonyi csokor


A menyasszonyi csokor legyen egyéniségedhez és ruhádhoz illő gyönyörű virágokból! Válassz évszak, típus vagy szín szerint virágokat! Itt a BLOG-ban különböző témákban olvashatsz menyasszonyi csokrokról.

Forma szerint lehet kerek, félgömb, csepp formájú menyasszonyi csokrod, de vannak modern különleges formák is. Az alábbiakban több menyasszonyi csokoról szóló bejegyzés segít a választásban.

Ha még több menyasszonyi csokor fotó közül szeretnél szemezgetni, akkor WEBOLDALAMON:
MENYASSZONYI CSOKOR GALÉRIA  ITT >>>

Kattints a linkekre a blogbejegyzésekhez!


Tavaszi menyasszonyi csokrokMenyasszonyi csokrok szín szerint>>>

Menyasszonyi csokrok >>>

A menyasszonyi csokrok típusai >>>


A menyasszonyi csokor virágai >>> 


Csepp formájú menyasszonyi csokrok >>

Menyasszonyi csokor egyszerűen >>>

Rózsaszín menyasszonyi csokrok >>>

Romantikus menyasszonyi csokor pinkkel >>>Menyasszonyi csokor kagylókkal díszítve >>>
Lila tavaszi menyasszonyi csokor >>>
Lila kála, zöld orchidea menyasszonyi csokor >>>Narancssárga rózsás menyasszonyi csokor >>>A menyasszonyi csokor díszítése >>>A menyasszonyi csokor fontos kelléke egy esküvőnek. A menyasszony ezzel vonul az oltár elé, vagy a könyvvezető elé. Népszerű, hogy a menyasszonyi csokor mellé, készíttetni ún. dobócsokrot is, ami általában a menyasszonyi csokor kicsinyített mása.
Sokszor úgy választanak virágokat, hogy az abból készült csokor harmonizáljon a menyasszonyi ruhával. A menyasszonyi csokor kiválasztásánál fontos szempont, hogy milyen virágokat kedvel a menyasszony. Ha nincs különösebben kedvenc virága, akkor az évszaknak megfelelő friss virágokból köttethetünk menyasszonyi csokrot.

Több formájú csokor is köttethető ugyanazokból a virágokból, így megkülönböztetünk kör-, vagy gömb menyasszonyi csokrot, csepp alakú csokrot, vízesés formájú menyasszonyi csokrot, de a karon viselhető, vagy hosszú szárú jogar csokor is népszerű  a menyasszonyi csokor típusok listáján.