2018. március 20., kedd

Tavaszi - húsvéti sárga virágdíszek

Március vége felé lassan olvad a hó, lépesünk kifelé a télből. Húsvéthoz közeledve egyre inkább vágyunk a tavaszi virágok üdeségére, illatára. Néhány sárga és fehér frissítő tavaszi virágkompozíció üde élénk színekben:
Tavaszi sárga asztaldísz fréziából, tulipánból és viaszvirágból
Tavaszi asztaldísz

Ez az asztaldísz csupa üde tavaszi virágból készült: tulipán, frézia, és mini rózsa alkotja. A virágkompozíció illatát a fehér frézia és a viaszvirág árasztja- Az apró virágú santini krizantém szintén tavaszias hangulatot ad az összeállításnak.

Tavaszi sárga fehér asztaldísz boglárkával, tulipánnal
Boglárkás tavaszi - húsvéti asztaldísz
A fenti asztaldísz körasztalra készült, akár egy húsvéti rendezvény szereplője is lehet. A sárga boglárka és tulipán adja a virágdísz fő karakterét. Az ágas-bogas körvonal egy madárfészekre emlékeztető formát ad a virágtálnak, néhány tojással kiegészítve igazi húsvéti ünnepi dekoráció lehet.


Menyasszonyi csokor sárga rózsával és fehér szellőrózsával
Menyasszonyi csokor sárga rózsával

Ennek a színpompás csokornak a fő virága a sárga rózsa, amit jól kiemel a  borostyán üde zöldje. fehér liziantusz és gyöngy egészíti ki a rózsákat a csokorban. Egy ilyen menyasszonyi csokor a tavaszi napfényt juttatja eszünkbe.


Sárga zöld asztali csokor

A fenti asztaldísz különlegességét a zöld liziantusz adja. A sárga zöld asztali csokor lazítója az eukaliptusz zöld. Nap-sárga gombvirágból készülhet gyűrűpárna egy igazi tavaszi esküvőre...

Gyűrűpárna sárga virágból


E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu