2014. október 30., csütörtök

Téli esküvő


A téli esküvő különlegessé varázsolható, hiszen a tél mint évszak is számos szépséget rejt magában. A havas táj, jégcsapok, a forralt bor illata a karácsonyi hangulatot idéző fűszerek mind kellemes hangulatot ébresztenek az emberben.

A meleg és hideg színek kontrasztjával a téli esküvő dekorációja is ugyanilyen varázslatos lehet. A hófehér menyasszony ruhához gyönyörű kiegészítő a rubinvörös menyasszonyi csokor. Akár a hajdísz is lehet piros.
menyasszonyi csokor téli esküvőre piros vörös színben
Menyasszonyi csokor téli esküvőre

 Az esküvői ebéd vagy vacsora helyszínének dekorálásához télen is nagyon hangulatosak a gyertyák, a gyertyás asztaldíszek. Itt a fehér terítőt vagy széket is feldobhatjuk a piros kiegészítőkkel. A téli dekoráció elemeit bátran használjuk, úgymint tobozok, bogyók, piros gömbök stb.


téli esküvő dekoráció montázs, asztaldísz
Téli esküvő dekoráció
Ha a bíbor vörös virágokat fehérrel párosítjuk még hangulatosabb "esküvősebb" dekorációt kapunk, nem lesz annyira karácsonyi az összhatás. 
Vörös fehér menyasszonyi csokor
A hideg színek felhasználásával is csodás dekorációt varázsolhatunk esküvőnkre. A hófehér szín kristályos csillogással, vagy hamvas szürkével kiegészítve hercegnői eleganciát kölcsönöz az eseménynek. A fehér színt virágokkal, gyöngyökkel, tollakkal jeleníthetjük meg.
Téli menyasszonyi csokor
Az asztaldekorációhoz használhatunk apró kristályokat, vagy akár műhót is! Télen a csillámos kiegészítők is ízlésesek és szépek ezekkel a visszafogott színárnyalatokkal párosítva.
téli asztaldísz havas műhó felhasználásával

A téli lagzi dekorálásához a színeken felül még számtalan "témát" választhatunk, ami egyedivé teszi. Pl. a síelés, korcsolya, hógolyók, jégcsapok stb.

Amennyiben szeretnéd téli esküvődet egyedivé varázsolni, bátran keress az alábbi elérhetőségeken:


 E-mail: decoflor@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84